OVS-alert whatsappgroep Centrum en Bedrijven

Geplaatst op 16-04-2021

De OVS hanteert twee OVS-alert whatsappgroepen. Één voor onze ondernemers het centrum en één voor bedrijven op de bedrijvengterreinen. Hierin worden eventuele calamiteiten gemeld. OVS-leden houden elkaar zodoende op de hoogte en geven elkaar ondersteuning bij eventuele calamiteiten. Deze whatsappgroepen zijn exclusief voor OVS-leden. Wilt u toegevoegd worden aan één van deze app-groepen? Stuur een mailtje naar info@ovs.nl, met vermelding van uw mobiele telefoonnummer. Ons ambtelijk sectretariaat (beheerder van deze appgroepen) zal u vervolgens toevoegen.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS