Glasvezelnetwerk Bedrijventerrein Someren!!

Geplaatst op 11-06-2021

Glasvezelnetwerk Bedrijventerrein |
DELTA Fiber Netwerk is een bedrijf dat zowel de consument als bedrijven probeert te koppelen aan het juiste glasvezelnetwerk. Zodoende zijn ze ook aan het inventariseren of er op het Bedrijventerrein van Someren genoeg vraag is naar glasvezel internet.

Zit jij gevestigd op het bedrijventerrein en heb jij ook behoefte aan sneller en stabieler internet. Klik dan op de link en schrijf je in. Het is belangrijk dat er minimaal 30% van de gevestigde bedrijven zich inschrijven om te voldoen aan de minimale eisen vanuit Delta Fiber Netwerk!!

Wil je meer weten over het initiatief van Delta Fiber Netwerk?
Klik dan op de PDF en lees de uitgebreide beschrijving!!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS