Nieuwsbrief herinrichting van bedrijventerrein Sluis XI!

Geplaatst op 14-09-2021

Al jaren zijn zowel de gemeente als de Werkgroep Bedrijventerrein druk bezig om de herinrichting van bedrijventerrein Sluis XI in te vullen. De herinrichting zal in twee fases worden uitgevoerd en vanuit de Gemeente Someren wordt er nog een informatieavond georganiseerd waarin alles nader wordt toegelicht. Deze zal in september plaatsvinden en als u binnen dit gebied valt, ontvangt u nog een uitnodiging voor de informatieavond.

Vanaf september zijn deze plantekeningen ook in te zien via de website van de
gemeente Someren: ‘www.someren.nl > inwoners > bouwen > plannen en
projecten > Herinrichting bedrijventerrein Sluis XI’.

De gemeente heeft ook een nieuwsbrief verstuurd waarin extra informatie over de herinrichting wordt gegeven.
Klik op de link hieronder en bekijk hier de nieuwsbrief!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS