OVS dag 2021

Geplaatst op 29-09-2021

Na alle onmogelijkheden door corona was het op donderdag 23 september hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten. Dit jaar met een bedrijfsbezoek binnen onze dorpsgrenzen.

Na ontvangst en een gezellig potje frisbeegolf bij Boom Events Outdoor, stond er een bezoek met interessante rondleiding aan Bungalowpark de Heihorsten op het programma. Daarna sloten we de middag af bij Boom Events met een lekker hamburger en wrap buffet en een gezellige borrel.

Voor degene die aanwezig waren, fijn jullie weer gezien en gesproken te hebben. En voor degene die er helaas niet bij konden zijn, graag tot snel bij een activiteit van ondernemersvereniging Someren.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS