Welkom nieuw lid: Heerlijck Besonder

Geplaatst op 16-12-2021

Heerlijck Besonder is een besondere plek in hartje Someren wat is opgericht door Robin Berkers.

Bij ons kan heerlijck gegeten en gedronken worden. Buiten gebak met koffie hanteren we ook een kleinere lunchkaart. Besonder zijn onze medewerkers, zij komen bij ons voor een zinnige dagbesteding. Een erg belangrijk punt voor ons is de participatie in de maatschappij met de daarbij horende groei in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Wanneer zij daarin groeien, groeit ook hun eigenwaarde. Als dat lukt zie je dat meteen en stralen dan van oor tot oor, geweldig!

Kom eens genieten van iets leckers, draag bij aan – en ervaar zelf de persoonlijke groei die onze besondere medewerkers iedere dag doormaken. Ze maken jouw dag echt heerlijck besonder!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS