Algemene Ledenvergadering 2022

Geplaatst op 24-02-2022

Op woensdag 23 februari is het dan zover, de leden van Ondernemersvereniging Someren ontmoeten elkaar eindelijk weer ‘live’, tijdens de Algemene Ledenvergadering bij Partycentrum de Platte Vonder in Someren-Eind. Hier hebben we allemaal erg naar uitgekeken!

Na een kopje koffie en warm welkom van voorzitter Moniek neemt Pieter ons mee door het jaarverslag, voor de laatste keer als secretaris. Je ziet nu weer eens voorbijkomen wat vele vrijwilligers in diverse werkgroepen voor werk verrichten. Daarna is het woord aan Marcel (eveneens voor de laatste keer) voor het financiële jaarverslag van 2021. Hij krijgt decharge voor de financiën. Moniek bedankt beide heren voor het laatste optreden. 

We nemen deze avond afscheid van 3 bestuursleden, Pieter Janssen, Marcel Looijmans, Mathie Reinders-Geers. Allen hebben vele jaren werk verricht voor de OVS. Veel werk, maar met veel plezier, zoals ze in hun afscheidsspeech vertellen. Toetredend in het bestuur zijn Jeroen Bos (penningmeester) en Judith van der Weerden. Wegens een aantal verschuivingen, zijn er twee plaatsen vrijgekomen binnen het bestuur. Lijkt het je interessant om je in te zetten voor de Somerense Ondernemers? Laat het dan weten door een e-mail te sturen naar info@ovs.nl.

Tijd voor de presentatie van een, goed gevuld, nieuw jaarprogramma. De complete agenda staat op de website. Voorzitter Moniek benoemt als high lights;
9 maart – Politieke Avond
23 maart – Ondernemerscafé
1 juni – Finaleavond Ondernemer van het Jaar
22 juni – OVS dag
2 september – Somerense Jaarmarkt
16 december – Winterse Koopavond

Op deze avond wordt het startsein van de 3e nominatie ronde van Ondernemer van het Jaar 2022 gegeven. Dit met een ludieke video waarin de ‘OVHJ On Tour bus’ wordt klaargestoomd voor de finaleavond op 1 juni. Laat weten welke onderneming je wilt nomineren en waarom en mail dit naar: ovhj@ovs.nl. De stemmen kunnen worden uitgebracht tot uiterlijk 6 maart 2022.

Aansluitend op de formele vergadering vertelt gastspreker en ervaringsdeskundige Marcel de Boer van Hoppenbrouwers Techniek over de gevaren van cybercrime. Hij vertelt wat hem is overkomen en welke (preventie)maatregelen het bedrijf heeft genomen om toekomstige digitale inbrekers geen kans te geven. Een actueel onderwerp en een grote onzichtbare bedreiging voor bedrijven. 

Bekijk hier alle foto’s.

Fijn om elkaar weer te ontmoeten en we sluiten de avond af met een gezellige borrel. Graag tot ziens op een van de activiteiten. 

Annebet Verhees-Haerkens

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS