Derde nominatieronde OVHJ 2022

Geplaatst op 23-02-2022

Zoals jullie weten verloopt het nomineren voor de Ondernemer van het Jaar 2022 anders dan voorgaande verkiezingen. De eerste twee nominatierondes zitten erop en we maken ons nu op voor de derde en laatste ronde. Jullie als OVS leden kunnen deze keer dus 3x iemand nomineren.

De voorbereidingen voor de bekendmaking van de genomineerden, op 23 maart, zijn in volle gang en de OVS On Tour bus wordt klaargestoomd voor het Ondernemer van het Jaar event op 1 juni 2022. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is het startsein gegeven voor deze derde ronde. Wij vragen jullie dus opnieuw om iemand te nomineren. Een ondernemer die jullie het afgelopen jaar opgevallen is of een ondernemer die het van harte gegund wordt.

Richtlijnen uitbrengen nominatie OVHJ
De onderneming dient gevestigd te zijn in Someren en dient op het moment van aanmelding minimaal 2 jaar actief te zijn. Kandidaten kunnen werkzaam zijn in de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening, horeca en agrarische sector. Enkele criteria: Innovatief, goed voor personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal gezicht. De stemmen kunnen worden uitgebracht tot uiterlijk 6 maart 2022.

Laat ons weten welke onderneming jullie willen nomineren en waarom. Mail dit naar: OVHJ@ovs.nl

Nieuwsgierig naar het thema van dit jaar? Bekijk dan nu onderstaande video
en ontdek de OVS On Tour bus 2022!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS