Binnenkijken bij Smart Industries Fieldlab de Peel

Geplaatst op 19-03-2022

Beste lezer,
 
Op woensdag 6 april organiseert Smart Industries Fieldlab de Peel een kennismakings-event. Ben jij een ondernemer uit de Peel en wil jij jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en het bedrijfsrendement verhogen? Kom dan binnenkijken bij Fieldlab de Peel. 

Aan het Smart Industries Fieldlab de Peel nemen mkb-bedrijven uit regio Helmond-De Peel deel. Samen onderzoeken we diverse IoT en AI-toepassingen en passen deze toe. Zo maken we onze bedrijven klaar voor de toekomst. 

Graag nodigen we je uit op om kennis te maken met Fieldlab de Peel en onze projecten. 

Locatie: AAE, Varenschut 18 in Helmond.
Deelname is gratis voor ondernemers uit de Peel.

Aanmelden kan via:
https://innovatiehuisdepeel.nl/evenementen/kennismakings-event-smart-industries-fieldlab-de-peel/

Tijdens het event vertellen we je alles over onze projecten, zoals: remote monitoring als enabler en predictive performance remote monitoring. Meer over deze projecten lees je hier. De bijeenkomst wordt afgesloten met een workshop Cybersecurity.
 
Programma

  • 15.30 uur: inloop
  • 16:00 uur: welkom & introductie
  • 16.10 – 17.00 uur: onze projecten
  • 17.00 – 17.30 uur: workshop cybersecurity
  • 17.30 uur: einde

Locatie
AAE
Varenschut 18
5705 DK Helmond

Meld je snel aan
Deelname is gratis. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

Wij hopen je te zien op woensdag 6 april in Helmond!

Met vriendelijke groet,

Peter de Witte, Innovatiehuis de Peel
Willem van Zantvoort, de Wit B.V.
Kurt Wils, AAE
Frans Fransen, FHT

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS