Genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2022

Geplaatst op 24-03-2022

En de drie genomineerde voor ‘Ondernemer van het Jaar 2022’ zijn…

• Café-Zaal-Brasserie In dn Herberg

• Thomas Koppens Keurslager

• Van den Berk Tuinmachines‎

De drie finalisten gaan de komende tijd campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen te winnen. En natuurlijk komt ook de vakjury bij deze ondernemers op bezoek. De finaleavond en bekendmaking van ‘Ondernemer van het Jaar 2022’ is op 1 juni. 

Bekijk hier alle foto’s van het Ondernemerscafé op 23 maart bij Wijnbar GIJS.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS