Politieke Forumavond

Geplaatst op 03-03-2022

Beste OVS-lid,

Zoals jullie ongetwijfeld weten zullen op 16 maart 2022 de gemeenteraadsverkiezingen weer plaatsvinden.

Omdat de besluiten van de gemeenteraad direct voelbare gevolgen voor jou als ondernemer kunnen hebben, is het erg belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de standpunten en opvattingen van de verschillende politieke partijen. Daarbij wil de OVS jou graag behulpzaam zijn.

De OVS nodigt je daarom graag uit voor de politieke forumavond van woensdagavond 9 maart 2022.
Geef je aanwezigheid op via de volgende link: https://www.ovs.nl/agenda-item/politieke-avond/

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS