Uitnodiging: Social media workshop in Someren op 15 juni

Geplaatst op 21-04-2022
 

Workshop Social Media
woensdag 15 juni

Bekijk de nieuwsbrief online
Beste lezer,
 
Social media; vrijwel iedereen gebruikt het maar wat kun je er zakelijk mee? Hoe zet je het in zodat het bijdraagt aan het behalen van je doelen? Dat leer je tijdens de Social Media workshop.

Datum: woensdag 15 juni
Tijdstip: 15:00-18:00 uur
Locatie: Golfbaan de Swinkelsche in Someren. 

Georganiseerd door Innovatiehuis de Peel, met medewerking van online marketingbureau Gonect.  Meteen aanmelden? Dat kan hier! 

Programma
De experts van Gonect beantwoorden al jouw vragen over social media. Denk hierbij aan:Op welke kanalen moet ik me begeven?Wat voor content kan ik delen en hoe zorg ik voor voldoende inspiratie?Hoe maak ik social media meetbaar?Wat is de plek van social media in de onlinemarketingstrategie?Wat zijn do’s en zeker ook don’ts op gebied van social media?Na deze workshop weet jij hoe je Social Media op de beste manier kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Deelname is gratis
Deelname is gratis dankzij de subsidieregeling van MKB-deal en MRE Herstelaanpak. Omdat het een subsidieregeling betreft, gelden er wel een aantal voorwaarden. Wanneer je na aanmelding de bijeenkomst niet bijwoont (zonder afmelding vooraf), vervalt de subsidie en brengen wij de kosten van €500 per deelnemer in rekening.Wij hopen je te zien op woensdag 15 juni in Someren!

Met vriendelijke groet,

Florence Bongers-Rijnders
Digimakelaar Innovatiehuis de Peel

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS