Breng nu je stem uit! Welke onderneming verdient volgens jou de titel ‘Somerense Ondernemer van het jaar 2022’?

Geplaatst op 01-04-2022

Breng nu je stem uit!

Welke onderneming verdient volgens jou de titel ‘Somerense Ondernemer van het jaar 2022’ Van den Berk Tuinmachines, Cafe-Zaal-Brasserie-Grill Kitchen “In d’n Herberg” of Thomas Koppens Keurslager?

Dit jaar organiseert OVS de 6e verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar. Vanaf 1 mei tot en met 31 mei kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen!

Op woensdag 1 juni presenteren de drie genomineerden zich tijdens de feestelijke finaleavond in de Ruchte in Someren. Tijdens deze avond brengen de ook de vakjuryleden* hun stem uit en alle aanwezige OVS-leden mogen stemmen. Aan het einde van deze avond wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.


    *De vakjury van deze editie bestaat uit Ad Engelen (winnaar 2019), Frank Meeuws van Meeuws-Verspeek Uitvaartverzorging (winnaar 2016), Wil van Roosmalen van Stichting Someren Natuurlijk en Henk-Jan Heling, technisch manager/adviseur.

    Ondernemers Vereniging Someren

    De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

    Meer over de OVS