Thomas Koppens – Ondernemer van het Jaar 2022!

Geplaatst op 02-06-2022

Op woensdagavond 1 juni was het dan eindelijk zover!! De uitreiking van de “SOMERENSE ONDERNEMER VAN HET JAAR 2022” met als winnaar Thomas Koppens Keurslager.

Om de finaleavond goed te starten kwamen de drie genomineerden aan in het rode busje van de “Ondernemer van het Jaar On Tour”. De genomineerden waren: Van den Berk Tuinmachines, Café-Zaal-Brasserie Grill Kitchen “In d’n Herberg” en Thomas Koppens Keurslager.

Nadat de genomineerden het busje uit kwamen, werden ze ontvangen in de foyer van Theather de Ruchte met een kop koffie of thee en een OVS bonbon.

Nog voordat de genomineerden de zaal mochten betreden werd er allereerst een filmpje getoond waarin de drie genomineerden bij elkaar op de zaak “aan het werk” waren onder het motto “Ondernemen doe je samen”. Het motto was ook de rode draad van de avond.

Vervolgens werden de genomineerden één voor één het podium op geroepen onder begeleiding van het door hun gekozen opkomstnummer. De presentatoren van de avond, Martie Jeuken en Piet Berkers, wilden natuurlijk de reden achter het nummer weten en voelden de genomineerden spreekwoordelijk aan de tand.

Na de interviews en presentaties was het tijd om voor de aanwezige OVS-leden om nog een keer te stemmen. De publieksstemmen en OVS stemmen (50%) werden vervolgens door de organisatie verzameld en samen onder begeleiding van Notaris van Kaam geteld. Na de telling heeft de vakjury hun beoordeling (50%) aan de Notaris overhandigd, zodat hij kon bepalen wie de winnaar werd en deze bekend kon worden gemaakt.

De eer was aan Moniek Peeters, voorzitter van de OVS, om de winnaar bekend te maken. De prijs werd overhandigd door Ad Engelen (winnaar van 2019) en na een korte speech was het tijd om verder te feesten en ook om de andere genomineerden te bedanken, want wat was het spannend!

Foto: Eric Driessen

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS