Bedrijfsbezoek Machinefabriek JMBA

Geplaatst op 30-09-2022

Gisteren waren wij te gast bij Machinefabriek JMBA.

Tijdens de introductie vertelde Jan Meeuws over zijn loopbaan en keuzes en het ontstaan van JMBA. Daarna volgde een interessante rondleiding door dit mooie bedrijf. Door robotisering en automatisering is Machinefabriek JMBA goed in series en kleine aantallen. Ze hebben alle competenties in eigen huis en is daarmee een “All-In-One-Partner”.

Graag bedanken wij Jan en zijn team voor het interessante bedrijfsbezoek en natuurlijk voor de gastvrijheid en de gezellige afsluitende borrel. 

Bekijk hier alle foto’s.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS