ONDERNEMERSCAFE WOENSDAG 30 NOVEMBER

Geplaatst op 21-10-2022

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor het ondernemerscafé van woensdag 30 november!

Het ondernemerscafé op 1 November kon helaas niet doorgaan. Deze avond is verzet naar woensdag 30 november.

Het onderwerp van “omgangsvormen op de werkvloer” is hierbij komen te vervallen. We gaan er een gezellige informele avond van maken! De ondernemer van het jaar Thomas Koppens zal deze avond aan het woord komen om zijn ervaringen te delen. Ook het bestuur zal even aan het woord komen voor enkele updates.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS