Algemene Ledenvergadering 2023

Geplaatst op 03-02-2023

Donderdag 9 februari 2023 Algemene Ledenvergadering!


Beste ondernemers,
 
Algemene Ledenvergadering.
Zoals aangegeven in onze vooraankondiging, vindt de Algemene Ledenvergadering van de OVS dit jaar plaats op donderdag 9 februari 2023. De ALV zal plaatsvinden bij HeideHof (Kerkendijk 126). Vanaf 19:30 uur is de ontvangst en om 20:00 uur start de vergadering. De agenda + de notulen van de ALV van vorig jaar kun je downloaden via onderstaande knoppen.

Nieuwe leden / bedrijfsovernames.

In het jaar 2022 hebben we weer nieuwe leden mogen verwelkomen. Zij krijgen tijdens de ALV de gelegenheid zich voor te stellen en zijn door ons benaderd. Bij een bedrijfsovername, blijft het bedrijf gewoon lid. Ondanks dat je dan niet als nieuw lid wordt gezien, krijgen ook deze personen de gelegenheid zich voor te stellen tijdens de ALV. Wil je hier gebruik van maken? Laat het ons dan weten door een e-mail te zenden naar: info@ovs.nl. 

Tot op de ALV.
 
Aanmelden kan via de onderstaande link.
 
Met vriendelijke groet,
Ondernemersvereniging Someren
 
 
Moniek Peeters
Voorzitter

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS