Algemene informatie

OVS Cadeaubonnen

Iedereen (ook ondernemers en particulieren die niet bij de OVS zijn aangesloten) kunnen OVS Cadeaubonnen kopen. Leuk als relatiegeschenk of om cadeau te doen tijdens de feestdagen. 

De OVS Cadeaubonnen zijn te bestellen in bedragen van €5,00 en €10,00. De bonnen hebben geen vervaldatum, zodat deze altijd inwisselbaar zijn. 

Waar kunnen de OVS Cadeaubonnen ingeleverd worden?
De bonnen zijn inwisselbaar bij al onze OVS leden. Voor meer informatie over onze leden, verwijzen we je naar onze ledenlijst via https://ovs.nl/ledenlijst of door te klikken op onderstaande button. 


Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling, kun je contact met ons opnemen via info@ovs.nl.

Ik heb mijn lidmaatschap opgezegd bij de OVS, wat nu?

Wanneer je het lidmaatschap bij de OVS hebt opgezegd, kunnen de OVS Cadeaubonnen die je ontvangen hebt of nog gaat ontvangen, ingeleverd worden tot 31 januari van het volgende kalenderjaar. De OVS Cadeaubonnen die na 31 januari worden ingeleverd, kunnen helaas niet meer verwerkt worden. Houd hier dus rekening mee. 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS