Inwisselen/verzilveren

Het inwisselen/verzilveren van de OVS Cadeaubonnen (door OVS leden)

Als OVS-aangesloten ondernemer verzamel je de ingeleverde OVS Cadeaubonnen en vul je de nummers van de betreffende Cadeaubonnen in op ons daarvoor bestemde inleverformulier. Dit formulier vind je onderaan deze pagina of is digitaal op te vragen bij info@ovs.nl. Voeg je gegevens toe aan het formulier en maak een ophaalafspraak via onderstaand contactformulier of direct via info@ovs.nl. Eén van onze bestuursleden zal de OVS Cadeaubonnen bij je ophalen en samen met jou natellen, zodat onze penningmeester het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk naar je kan overmaken. Op het inleverformulier vullen we samen de inleverdatum in en zetten we de handtekening voor ontvangst. 

De OVS Cadeaubonnen liever per post aanleveren? Dat kan!

De OVS Cadeaubonnen kunnen, natuurlijk op eigen risico en kosten, worden verzonden naar het volgende postbusadres:

Ondernemersvereniging Someren
Postbus 88

5710 AB SOMEREN

Onze postbus wordt een aantal keer per maand geleegd. Het kan dus zijn dat de verwerking van de OVS Cadeaubonnen iets langer op zich laat wachten hierdoor. 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS