Multi Auto BV

Multi Auto B.V. is in 2003 opgericht door Martijn van den Boogaard met als kern-activiteit het in- en verkopen van gebruikte Volkswagens Golf. Vanuit Asten, onder de bedrijfsnaam GOLFSPECIALIST.NL zijn vele VWs Golf verkocht aan particulieren en aan de vakhandel. Onze klantenkring zorgde voor veel positieve mond-tot-mond reclame waardoor ook veel relaties van deze Golfrijders graag bij ons bedrijf een occasion van een ander merk wilden kopen.

Omdat de vraag naar andere merken bleef groeien, is in 2005 besloten ook occasions van andere merken op voorraad te nemen. Om deze succesvolle verandering extra te benadrukken is de bedrijfsnaam in 2006 veranderd in Multi Auto. Met deze verandering is verdere groei ingezet en zijn meerdere bedrijfspanden in Asten in gebruik genomen. Kortom, Multi Auto groeide uit haar jasje en de behoefte naar een ander pand en terrein werd groter.

In 2014 is gestart met de bouw van een nieuw pand en is Multi Auto sinds april 2015 gevestigd in haar nieuwe bedrijfspand aan de Zilverlinde 6 in Someren. Voor klanten van Multi Auto is het occasionplezier hiermee aanzienlijk verbeterd; alle autos staan op één frisse locatie. Zodat alle occasions comfortabel te bezichtigen zijn!

In 2010 heeft Multi Auto Activa Lease opgericht. Activa Lease is ontstaan vanuit de grote vraag van klanten van Multi Auto naar leaseoplossingen. Met Activa Lease wordt de behoefte van klanten vervuld om voor een vast laag maandbedrag een jong gebruikte auto te rijden, zonder al te veel gedoe.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS