Camping De Somerense Vennen

Camping de Somerense Vennen is een prachtige en kindvriendelijke camping, gelegen nabij de Strabrechtse Heide en de Groote Peel, waar u de rust vindt en tevens kan genieten van de natuur om u heen. Vanaf de camping kunt u direct via de wandel-, fiets-, mountainbike- en ruiterroutes de bossen in.
Wij bieden ruime, moderne, luxe kampeerplaatsen en chalets. Natuurlijk hebben wij ook een prachtig verwarmd indoor zwembad, alwaar iedereen zich optimaal kan vermaken, tevens is er een overdekte zandbak met inpandig speelparadijs, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, glijden en zandkastelen bouwen.
Buiten zijn diverse speelveldjes, een sportveld, speeltuin en een fietscrossbaantje. Bij slecht weer kan groot en klein zich vermaken in de recreatieruimte.
Voor kinderfeestjes zijn er diverse arrangementen.
In ons restaurant en cafetaria kunt u genieten van de Brabantse gezelligheid en diverse gerechten.

Al met al een gezinscamping bij uitstek voor gezinnen met kleine kinderen,voor gezinnen die houden van rust en voor dagrecreatie!
Camping de Somerense Vennen, “De groene oase van Someren”.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS