Drukkerij Claessens

Drukwerk van hoge kwaliteit!
Drukkerij Claessens is een full service drukkerij voor alle vormen van grafische communicatie. Met alle plezier verzorgen wij het complete traject van uw drukwerk. Dus ook het ontwerpen, personaliseren en ter post bezorgen nemen wij u graag uit handen. Daarbij spelen we een adviserende rol en denken we graag met u mee om het best mogelijke eindresultaat te behalen. Indien gewenst houden we uw drukwerk op voorraad en leveren we het op afroep uit. Hadden we al gezegd dat we heel goed zijn in complexe producties en grafische hoogstandjes? Zowel offset gedrukt als in digital print.

Voorspelbaar drukwerk:
We zijn een drukkerij met een volledig geautomatiseerde workflow, wat wil zeggen dat elke drukopdracht automatisch wordt gecontroleerd op technische uitvoerbaarheid voorafgaand aan het daadwerkelijke drukproces. Dankzij ons Color Management Systeem maken we voorspelbaar of kleuren ten volle tot hun recht komen. Imperfecties koppelen we terug zodat u de ruimte heeft om zaken te corrigeren.

Offset drukwerk:
Onze liefde voor kleuren koesteren we bij Drukkerij Claessens elke dag. Het voordeel van offset drukwerk is dat kleuren zeer nauwkeurig kunnen worden ingesteld, wat een kwalitatief hoogwaardig resultaat oplevert. Offset drukwerk is vooral interessant voor grotere oplagen. Van zwart, tot en met full-colour.

Digital Print:
Met name voor kleine oplages en variabel afdrukken is digitaal printen een interessante optie. Met deze techniek worden resultaten bereikt die bijna niet te onderscheiden zijn van het traditionele drukwerk. Vooral kleine oplages zoals familidrukwerk, leaf-lets, verslagen, cursusmateriaal en gepersonaliseerd werk drukken we digitaal af.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS