Dassprotech

Dassprotech is een elektrotechnisch assemblagebedrijf gevestigd in Lierop, waar wij beschikken over een ruime werkplaats. Flexibiliteit, hoge kwaliteit en hoge leverbetrouwbaarheid zijn bij ons belangrijke kernwaarden. Wij werken voornamelijk voor de energiesector en panelenbouw. Naast deze twee sectoren houden wij als jonge ondernemers continu oren en ogen open om te kijken of zich in andere sectoren kansen voordoen.

In de energiesector zijn onze klanten bijna alle netbeheerders in Nederland, zoals bijvoorbeeld in onze regio Enexis. Voor hen verzorgen wij allerlei maatwerkoplossingen in de laagspanning. Hierbij kunt u denken aan de stroomvoorziening achter wijken, bedrijven, openbare verlichting, laadpalen enzovoorts.

Voor de panelenbouw werken wij vooral regionaal. Wanneer bedrijven een piek hebben in hun klantvraag zijn wij graag een verlengstuk van uw werkplaats. Snel leveren en flexibel zijn wanneer aanpassingen aan het ontwerp op het laatste moment doorgevoerd worden is waar wij in uitblinken. Wij maken besturingskasten voor onder andere waterzuiveringen, robotarmen, sorteermachines, enzovoorts.

Aan mensen buiten de sector is het soms moeilijk uitleggen wat wij doen. Met de OVS willen wij graag meer naamsbekendheid creëren in de regio. Daarnaast vinden wij het zeer interessant om te zien wat de activiteiten van andere lokale ondernemers zijn.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS