Golfbaan De Swinkelsche

In het Noord-Brabantse Someren vindt u Golfbaan De Swinkelsche. Hier komen natuur, rust en ruimte samen in een prachtig golfcomplex.

Championship Course
De 18 holes van de Championship Course liggen op een oppervlakte van zo’n 90 hectare en zijn omsloten door bossen, grote waterpartijen en prachtige heide. De grillig gevormde bunkers maken het plaatje compleet! Verschillende holes zijn op diverse manieren te bespelen waardoor ze een gevorderde golfer voldoende uitdaging bieden, maar door de brede fairways is het ook leuk en vriendelijk voor de beginnende speler.

Peelrijtbaan
Rondom de aquarange en in de bossen liggen de 9 holes van de Peelrijtbaan. Deze holes bieden voor een beginnende speler een mooie kennismaking met de golfsport. Ook deelnemers van een clinic kunnen hier een goede indruk van het golfspel krijgen.

Oefenfaciliteiten
Er kan onbeperkt geoefend worden op onze driving range. Het gebouw met 19 overdekte afslagplaatsen biedt de golfer een prachtig uitzicht over de aquarange en de Peelrijtbaan.
Er is tevens een grote oefengreen waar u kunt oefenen om te pitchen, chippen en putten.

Clubhuis
In ons clubhuis zijn zowel de golfers als de mensen die in de bossen bij het Keelven en de Strabrechtse Heide hebben gewandeld of gefietst, van harte welkom voor een heerlijk drankje en/of hapje.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS