Blije Pootjes V.O.F.

Blije Pootjes is een leuke en gezellige dierenspeciaalzaak welke wordt gerund door Saskia en Kim. Door een brede kennis en ervaring kunnen wij u een goed en gedegen advies geven voor uw geliefde huisdier of paard. Kim is werkzaam als Paraveterinair en paarden sportmasseur. Saskia volgt de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut aan de Silverlinde in Breda.

Onze visie is de zorg voor uw huisdier waarbij gekeken wordt per ras en individu vanuit de natuurlijke oorsprong. Wij zijn voornamelijk gericht op voeding, waarbij wij voeding verkopen die het meest voldoet aan het natuurlijke voedingspatroon van uw huisdier.

In onze dierenwinkel kunt u terecht voor adviezen en benodigdheden voor uw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel en paard. Wij gaan voor betaalbare kwaliteit voor iedereen.

Sinds kort hebben wij onze website samengevoegd met een webshop. Niet al onze producten zijn te vinden in de webshop. Mist u iets? Laat het ons weten, zodat wij kunnen kijken of in onze winkel staat.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS