Moors Bewind

Moors Bewind richt zich binnen de regio Zuidoost Brabant op personen die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn hun eigen financiën te regelen. Wij zijn een gecertificeerd bewindvoerderskantoor met ruime ervaring op het gebied van financieel beheer. Op professionele en transparante wijze beheren wij uw financiën.

De diensten die wij u kunnen aanbieden zijn: Budgetbeheer en Beschermingsbewindvoering

Mevr. Moors van Moors Bewind voldoet aan de (sinds 1 april 2014) geldende kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Als gevolg hiervan is Mevr. Moors door de rechtbank Oost-Brabant geplaatst op de lijst van benoembare professionele bewindvoerders binnen de rechtbank Oost-Brabant. Dit betekend tevens de mogelijkheid tot benoeming bij de overige rechtbanken in Nederland.

Onderstaande uitgangspunten zijn de kenmerken van onze werkwijze:
Integer handelen – De privacy van cliënten – Duidelijkheid naar cliënten – Respect voor cliënten – Het bieden van structuur

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS