AccountXperts accountancy en advies

AccountXperts is een jong, groeiend accountantskantoor in Someren, dat in 2009 is opgericht door Guido Hesselmans. Guido heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak, van assistent-accountant tot mede-eigenaar bij een middelgroot kantoor. AccountXperts is ontstaan uit de ambitie voor een eigen kantoor met een persoonlijk klantencontact. En met succes!

Onze klanten kennen ons en wij kennen onze klanten/ondernemers. We zijn een sparringpartner, gaan slagvaardig te werk en zijn scherp in het signaleren van nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan duurzame relaties, zowel met ondernemers als met samenwerkende professionals. Dit is niet vanzelfsprekend en vraagt van beide kanten vertrouwen en impulsen om elkaar te blijven inspireren.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS