Raadhuis Makelaars

Raadhuis Makelaars is een kantoor dat zich -zoals de naam doet vermoeden- met makelaardij bezig houdt. Makelen doen we bij particuliere woningen en bedrijfsmatig onroerende zaken op het gebied van MKB. Makelen houdt in het bemiddelen bij verkoop- en verhuurtransacties, maar ook het opstellen van taxatierapporten, die u voor velerelei doeleinden nodig kunt hebben.
Onze makelaars staan ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs NRVT. De markt in Someren en omgeving kennen we als geen ander, durven we te stellen. Onze bedrijfsmakelaar Mark Greijmans staat tevens op de shortlist van de Rabobank. Voor alle advies bent u van harte welkom op de Postel 10!

Maar, we doen meer! Raadhuis Makelaars heeft tevens een verzekerings- en hypothekentak. Pieter Meeuws is onze man voor alle schadeverzekeringen, zowel particulier als ook voor het MKB. De hagelstorm van juni 2016 heeft het nut van een tussenpersoon die in het werkgebied gevestigd is en weet wat u meemaakt wel bewezen! Een klanttevredenheidsscore van 9,3 bij NH1816 voor het schadejaar 2016 is dan toch echt een kroon op een slecht verzekeringsjaar!
Bent u of uw zoon/dochter op zoek naar een verantwoorde hypotheek voor de aankoop van een woning? Bellen dan!

Pieter Meeuws en Mark Greijmans staan samen met Jacqueline, Susanne en Kristel graag voor u klaar met steeds “de beste RAAD in HUIS”.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS