Reclamebureau Sophieso

Reclamebureau Sophieso bestaat uit een enthousiast team, met een frisse blik op de (online) reclamewereld. Iedere opdracht krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wij werken graag op een laagdrempelige, open en eerlijke manier met je samen. Samen streven we naar perfectie en doen we er alles aan om ieder detail, hoe klein dan ook, helemaal naar wens te maken. Het gaat bij ons altijd om het beste eindresultaat.

Sophieso heeft ondertussen al 8 jaar ervaring in de online wereld en grafisch design. Inmiddels zijn we steeds meer aan het groeien. Door ons op meerdere vlakken te specialiseren bestaan we inmiddels uit een goed team, waarbij ieder zijn eigen talent kan benutten. Met onze verschillende specialisten, zijn wij dus zeer flexibel inzetbaar, geen uitdaging is ons teveel.

Wil je een nieuwe site maken of uw oude site vernieuwen? Of heb je al een website, logo en merk, maar weet je niet hoe jouw bedrijf of merk bekender kan worden? Samen met jullie gaan we kijken hoe we verschillende campagnes kunnen inzetten.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS