Contact (DAS Publishers)

DAS Publishers! geeft vier sterk in de regio gewortelde weekbladen uit: Weekblad voor Deurne, Weekblad voor Gemert-Bakel, Contact en Peelbelang. Deze lokale bladen brengen wekelijks het nieuws uit de diverse gemeenten en bieden een gedegen podium voor ondernemers om hun bedrijf te profileren. Maar DAS Publishers! heeft meer in huis. Veel meer.

De vier weekbladen hebben allen een eigen nieuwssite waarop dagelijks de actualiteiten met een journalistieke inslag aan het voetlicht worden gebracht. Deze sites bevatten naast een vacature- en rouwpagina ook de DAS Bedrijvengids, waarop ondernemers op een gepersonaliseerde pagina hun bedrijf met gebruik van alle nieuwe mogelijkheden kunnen etaleren. Ruim 55.000 unieke bezoekers weten onze nieuwssites maandelijks te vinden. Door een banner te plaatsen behaalt u met een klein bedrag een ongekend groot bereik.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS