OTC opleidings en trainingscentrum Someren

OTC is in 2012 opgericht. OTC (opleidings- en trainingscentrum) bevindt zich in Someren, kort aan de N266. Het beschikt over moderne faciliteiten en een oefencentrum waarin allerlei praktijksituaties realistisch kunnen worden nagebootst. Onze doelstelling is onze klanten volledig te “ontzorgen” rondom het veiligheidsbeleid.

WIJ LEIDEN OP, DE CURSIST MAAKT UITEINDELIJK HET VERSCHIL!
Cursisten moeten kunnen leren in een “veilige leeromgeving” die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk van de cursisten, maar ook afgestemd op de wettelijke kaders van ‘kennis’ ‘kunde’ en ‘vaardigheden’ Veiligheid is een cultuur. Onze trainingen zijn gericht op zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

OTC is gecertificeerd opleider voor het het NIBHV, oranje kruis, rode kruis, NRR en CBR.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS