Wijnkoperij Vinyo

Vinyo Wijnkoperij BV is DE wijnwinkel & slijterij voor Someren en omstreken, welke sinds april 1995 gevestigd is aan de Floreffestaat te Someren (voorheen als Astein wijnwinkel en Wijnkoperij-Slijterij Vaso). Vinyo Wijnkoperij omvat een groot assortiment aan wijnen (wijn, port, champagne), veelal eigen import, in iedere prijsklasse zijn er mooie producten. Daarnaast kunt u bij Vinyo terecht voor al uw slijterij producten zoals whisky, cognac, distillaten, likeuren, jenevers, bier en natuurlijk diverse cadeau producten! Ook drank-spijscombinaties, o.a de samenwerking met de naastgelegen delicatessenwinkel.

De rechtstreekse import van wijnen zorgt voor interessante prijzen en prachtige producten die u elders niet snel zult vinden. Natuurlijk voorzien wij u graag van deskundig advies en helpen wij u uw boodschappen in uw auto te zetten. Tevens is bezorging aan huis mogelijk.

Naast de wijnwinkel/slijterij, gelegen aan de Floreffestraat in Someren, voorziet Vinyo sinds november 2015, als wijnkoperij/groothandel, ook diverse restaurants in m.n. Brabant en Limburg van de mooiste wijnen. Heeft U interesse in advies over welke wijnen het beste de gerechten in uw horeca gelegenheid kunnen begeleiden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Op locatie, bij u thuis of in de winkel voorzien wij u graag van een mooie proeverij. In de winkel is een mooie proeftafel ingericht. Op een proefavond worden 8 tot 12 verschillende wijnen of bieren geopend, zodat u een diversiteit aan smaken leert kennen. In overleg met u stelt Rob Berkers uw proefavond samen.

De eigenaar/investeerder achter Wijnkoperij Vinyo is Maarten van Oosterhout. De bedrijfsvoerder van Vinyo Wijnkoperij en Slijterij is Rob Berkers, sinds 1992 is Rob het gezicht van de slijterij/wijnkoperij aan de Floreffestraat. Rob heeft in al die jaren een uitgebreide kennis opgedaan van wijnen in het bijzonder en van dranken in het algemeen en hij voorziet u, samen met zijn collegae, op een vakkundige en enthousiaste wijze, graag van advies!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS