Zorgboerderij Wouterbergen

Wouterbergen is een uiterst moderne zorgboerderij waar we met de beste faciliteiten een warme dagbesteding bieden voor mensen die dat nodig hebben. Ons belangrijkste doel is om op zoek te gaan naar de kwaliteiten en mogelijkheden van elk individu zodat we kunnen bijdragen aan het verhogen van ieders levensvreugde.

Onze ingrediënten!
Onze ingrediënten voor deze gebleken succesformule zijn kwalitatieve en hartverwarmende zorg, warmte en respect, licht en gezelligheid, ruimte en beweging, en natuurlijk de nodige dierenliefde.

Komt erin!
De Wouterbergen is elke dag geopend voor iedereen en is bij uitstek geschikt voor een gezellige koffiestop tijdens een fietstocht of voor een leuk moment met het gezin. De kinderen vinden het geweldig op onze speelplek en bij de dieren. Na een rondje over ons terrein staan onze medewerkers klaar om u te bedienen voor een lekkere kop koffie met gebak of een lekkere lunch. Zij zullen worden bijgestaan door onze cliënten. Zij zullen hun beste beentje voorzetten om u met een glimlach en zichtbaar plezier te bedienen.

Cool voor jong en oud!
In de winter kan er op de Wouterbergen geschaatst worden, zelfs als het niet vriest. Wij openen elke winter onze ijsbaan zodat jong en oud de ijzers kunnen onderbinden. Koek en zopie staat klaar!
Check onze Facebookpagina voor de openingstijden.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS