Zuyd Gerechtsdeurwaarders Brabant B.V.

Van Seggelen en Partners wordt onderdeel van Zuyd Groep
Vanaf 1 februari 2020 gaat Van Seggelen en Partners verder onder de naam Zuyd Gerechtsdeurwaarders Brabant B.V. als onderdeel van Zuyd Groep. Van Seggelen en Partners is een middelgroot deurwaarderskantoor en gespecialiseerd in huurincasso’s en overheidsvorderingen. Zij zijn ruim 35 jaar actief en werken vanuit het kantoor in Helmond voor verschillende woningcorporaties, overheidsinstellingen en gemeenten in Noord en Midden Limburg, Oost Brabant en Zuid Gelderland.

Kennis van zaken, een dosis ervaring, mensenkennis en persoonlijk contact zijn 1 op 1 eigenschappen die van toepassing zijn op onze werkwijze en visie.

Met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd zal naamgever en oprichter van het kantoor Louis van Seggelen het stokje overdragen. Hij zal de komende periode nog als adviseur betrokken blijven. Mede-eigenaar Ad Megens zal als toegevoegd gerechtsdeurwaarder verbonden blijven bij de nieuwe samenstelling. Dagelijkse leiding van het kantoor over het team van acht medewerkers zal in handen komen van Jeroen Schaeken die al sinds 2011 als gerechtsdeurwaarder betrokken is bij de onderneming en een vertrouwd gezicht is voor de bestaande opdrachtgevers van Van Seggelen en Partners.

Carlo Eussen, directeur Zuyd Groep: “Door de overname van Van Seggelen en Partners verdiepen wij onze kennis nog verder en verdubbelen wij tevens onze ambtelijke capaciteit. We kunnen daarbij ook de wens naar een specialistische incassopartner van woningcorporaties in het zuiden van het land professioneel invullen en krijgen voor de advocatuur meer aanspreekpunten waar het gaat om ambtelijke dienstverlening zoals het uitbrengen van exploten of de executie van een titel.

Daarnaast hebben wij voortaan ook een eigen jurist op het gebied van overlast en hennep. Een mooie aanvulling op niet alleen onze totale dienstverlening maar ook op onze specialisatie voor de woningcorporaties.”

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS