Hotel - Café - Rest. Centraal

We zijn dagelijks geopend vanaf 9 uur, op zon- en feestdagen vanaf 11 uur. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met eigengemaakte taart, een verrassende lunch met vers boerenbrood of een gezellig diner. Maar natuurlijk ook voor een drankje in combinatie met een borrelplank.. Of maak gebruik van één van onze speciale arrangementen zoals de SNEUKELTAFEL.

Opvallend is ons ruime terras . Bij de eerste zonnestralen is het hier al heerlijk zitten. Het terras ligt altijd in de zon en midden in het centrum van Someren. Kom genieten van een feestelijk glas Hugo of een ijskoud bier van de tap. We hebben maar liefst 10 soorten!

Als uitgaansgelegenheid onderscheidt Hotel Centraal zich op vele fronten. Alle ingrediënten voor een spetterende feestavond zijn aanwezig. Doordeweeks bieden we ook ruimte aan (ontbijt) vergaderingen of bedrijfsborrels.
Eens per twee maanden hebben wij ELPEE café, we nodigen je van harte uit om plaatjes te komen draaien!

Hoe gezellig om eerst met je familie of vrienden een hapje te eten en aansluitend te genieten van een compleet avondje uit... kijk in de agenda van Hotel Centraal voor het programma!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS