Peelland ICT Services BV

Uw automatisering is bij ons in goede handen! Automatisering moet werken zoals u dat wenst, en wij helpen u daar graag bij. Wij luisteren naar de behoeftes en wensen en zetten dit om in een goed & professioneel advies! Onze Brabantse met een vleugje Limburgse no-nonsense aanpak & mentaliteit werkt hierbij in uw voordeel. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing, als dit moet afwijken van een standaard zoeken wij met de klant naar een maatwerk oplossing die past bij de klant.

Wij leveren uitsluitend producten en diensten met hoge kwaliteit en flexibiliteit dit zetten wij om in daadwerkelijke afspraken. De ICT branche en dit bedoelen wij in de breedste zin van het woord is een constante razendsnelle ontwikkeling die eigenlijk niet meer bij te houden is, wat bij ons nooit veranderd is en ook nooit zal veranderen is afspraak is afspraak. Afspraak maken? Graag!

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS