E.T.B. Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch Installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector.

Daarnaast engineeren, onderhouden, beheren en beheersen wij alles op het gebied van elektro gerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting en brandmeldinstallaties.

Elektrotechniek, denk hierbij aan aanleggen van datanetwerken, besturingstechniek, verlichting, inspectie, keuring en onderhoud, braaksignalering, inbraakinstallaties, comfort techniek (domotica), brandmelding, brandmeldinstallaties, centrale stofzuiging (domotica), telefonie, telefooninstallaties maar ook voor aanleg van zonnepanelen.

Wij zijn aangesloten bij Uneto, de brancheorganisatie van elektrotechnische ondernemers in Nederland. Uneto-bedrijven bieden zekerheid aan consumenten: een waarborg voor
deskundigheid en betrouwbaarheid. E.T.B. Willem Bos, gevestigd te Someren, bestaat al sinds 17 april 1978.
Op dit moment telt het bedrijf 35 medewerkers.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS