Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed

Waarom kiezen voor Peellandbeheer Makelaardij & Vastgoed? Omdat we het anders doen dan onze collega’s. Omdat ik heilig geloof in traditionele waarden. Maar ik weet ook dat dat inmiddels niet meer voldoende is. Ik zal mijn klanten meer moeten bieden.Een doordacht verkoopplan. Niet zo maar wat op facebook of andere sociale media gooien. Een doordachte online strategie gecombineerd met traditionele waarden. Daarom dus!
Opgegroeid in de makelaardij en het vastgoed. Huizen verkocht, aangekocht, verbouwd, ontwikkelt en gebouwd. Zelfs in de verenigde staten bezig geweest met huizen! Met ruim 22 jaar werkervaring en een opvoeding in de makelaardij mag je toch zeggen dat je de markt kent?
Met deze kennis en de kennis die ik opgedaan heb op het gebied van online marketing, online werken en internet in z’n algemeenheid wil ik u graag helpen bij de aan of verkoop van uw woning.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS