Sonnemans De Slaapfabriek

Vrijdag 14 december heropent Sonnemans haar Slaapfabriek. Met de komst van een nieuwe discount beddenformule naar Someren was Sonnemans genoodzaakt haar winkelruimte opnieuw in te delen.
De monumentale stoomzuivelfabriek huisvest nu alle gerenommeerde A-merk boxsprings en matrassen. De oude kelder is ingericht als matrassenstudio, de zolder is gerenoveerd en herbergt het luxe segment. Auping boxsprings en Mérens natuurlijk slapen. Boxsprings en matrassen gebouwd op natuurlijke basis. Paardenhaar, natuurrubber, diverse soorten schapenwol, kamelenhaar en vlas. Op de tussenvloer is een nieuwe kastenstudio ingericht. Alle soorten linnenkasten, inbouwkasten en bijmeubelen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Sonnemans De Slaapfabriek.

In de glazen kas, tussen Lidl en Sonnemans, wordt op dezelfde dag de eerste fysieke winkel van Matrassenwijzer.nl geopend. Deze grootste online matrassen- en boxspringvergelijker van Nederland is door ook ons ontwikkeld. Een matras of boxspring kopen is voor vele consumenten een bijzonder moeilijk iets. Matrassenwijzer zorgt voor een passende selectie uit dit grote aanbod. Logische vragen in de keuzewijzer zorgen voor een duidelijk en helder advies. Met dat advies kan men dan naar de winkel gaan om samen met de slaapadviseurs te kijken en testen of en welke matras of boxspring het beste bij u past.
We merkten in de vele gesprekken met directies van de deelnemende merken dat er veel behoefte was aan een betrouwbaar outletkanaal voor restanten, restpartijen en overjarige modellen. Matrassenwijzer factory outlet, want zo gaat de nieuwe winkel heten, is de eerste pilotstore voor Nederland en België. We pakken meteen groot uit. Ruim 100 matrassen van Mline, model 2017, komen naar Someren. Ze worden aangeboden, nieuw in de verpakking, tegen de helft van de normale prijs. Maar ook vele boxsprings en matrassen van bekende merken worden tegen outletprijzen aangeboden.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS