Sumrin Advocaten

Adequaat en snel een oplossing vinden voor jouw juridisch vraagstuk. Dat is de insteek van de experts van Sumrin advocaten. Aan het vinden van oplossingen ligt kennis van het recht en een praktische instelling ten grondslag. De specialisten van Sumrin advocaten beheersen hun vakgebied tot in detail, maar verliezen het perspectief voor een werkbare en realistische oplossing niet uit het oog. Eenvoudig of ingewikkeld: wij hanteren altijd het uitgangspunt te zoeken naar een oplossing die jou past. Daag ons uit!

Sumrin advocaten is gespecialiseerd in onder andere het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, milieurecht, letselschade, vastgoed, intellectuele eigendom, vervoersrecht en erfrecht.

Sumrin advocaten heeft een band met haar werkgebied. Daarom is gekozen voor de naam Sumrin: een oude benaming voor Someren. Wij zijn dan ook actief in dit werkgebied en vervullen een aantal bestuursfuncties. Wij zijn lid van de Ondernemers Vereniging Someren, Siris-Businessclub, Ruchte Top 100 Businessclub, Zakenvrouwen met Pit, BNI Panningen, Ondernemers In Beweging en PRO-Connect.

Kortom: EXPERTS MET DE OPLOSSING

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS