Gonect

Gonect is een ambitieus online marketing bureau uit Someren dat is opgericht door Bart Rietjens en Gert Meeuws. We ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals social media, Google AdWords, E-mail marketing en SEO).

Onze diensten zijn dan wel ‘online’, toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je mag van ons verwachten dat we je constant op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw online marketing activiteiten up to date zijn. Ons motto is dan ook ‘jij tevreden, wij tevreden’.

Wij adviseren en ondersteunen je met online marketing (onze passie), zodat jij je meer kunt richten op jouw passie: het bedrijf!
De naam ‘Gonect’ is een combinatie van ‘Go’ en ‘Connect’. ‘Go’ staat voor een pro-actieve houding en het constant in beweging blijven. ‘Connect’ staat voor het verbinden van jou en je doelgroep. ‘Connect’ staat daarnaast ook voor het ‘verbinden’ van je online activiteiten met de rest van je bedrijf. Te vaak zien we dat marketingactiviteiten losse flodders zijn en consistentie dus volledig ontbreekt. Wij zorgen er samen met jou voor dat je marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en zo een effectief geheel vormen. Daarbij zijn meetbare resultaten erg belangrijk voor ondernemers.
Onze activiteiten zijn vaak ietwat abstract voor bedrijven en het is dan ook onze taak het tastbaar te maken.

We zijn dus jouw online marketing partner en daarnaast verrichten we de volgende diensten voor je:
Google AdWords uitbesteden;
Zoekmachine optimalisatie;
E-mailmarketing uitbesteden;
Social media advies.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS