Invent Beveiliging

Invent Beveiliging is een innovatief, jong en dynamisch bedrijf waarbij de wensen van de klant op het gebied van veiligheid centraal staan.

We hebben niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging maar ook in diverse andere veiligheidsdiensten waardoor we een andere kijk hebben gekregen op diverse beveiligingsvraagstukken. We passen onze werkwijzen en procedures aan op de wensen van de klant en maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Wij streven erna om, daar waar mogelijk, een vast team op elke opdracht te zetten. Op deze manier ontstaat er een rechtlijnige en strakke werkwijze welke vertrouwen creëert bij de klant. In overleg met de klant bekijken we of het noodzakelijk is om onze medewerkers bij te scholen met een cursus. Onze medewerkers handelen direct en adequaat daar waar nodig, echter ligt onze prioriteit op het preventief signaleren van onveiligheden om deze in de kiem te smoren.

Wilt u weten wat Invent Beveiliging voor u kan betekenen neem dan contact met ons op. Invent Beveiliging informeert u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en onze aanpak.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS