Buiten Eten

Hallo, Wendy hier van Buiten Eten. Als BuitenEten.nl geef ik workshops koken op kampvuur. Telkens in een ander jasje, van een drie-gangen diner, een high tea, tapas en arrangementen met bijpassende wijnen of bieren.

Sinds kort kun je bij ons ook terecht voor een dagvullend programma. Combineer de kookworkshop met een tour met een van onze Tuk Tuks, E-choppers of Tandems. Met de Streekproducten-route kom je langs verschillende boerderijen om daar de verse ingrediënten op te halen, waar je later mee gaat koken op kampvuur. Zie, ontdek en beleef het vers uit onze Peelgemeenten.

Hoe kom je daar zo bij Wendy? Met het vooruitzicht dat vrienden of familie op bezoek komen ben ik helemaal in mijn nopjes. Welke gerechtjes ga ik maken? Hoe ga ik ze presenteren? Heb ik nog leuke attributen om het sfeervol aan te kleden? En dan het liefst buiten! Een barbecue, een borrel bij een kampvuurtje, koken op kampvuur of samen eten aan een lange tafel. Een gezellig samenzijn, een goed gesprek met een hapje en drankje on the side. Dat samen met het feit dat ik Scouting idioot ben en niets leuker vindt dan groepsactiviteiten organiseren en lekker buiten ravotten. Maakt dat ik tot het concept BuitenEten ben gekomen.

Samen met groepen koken op kampvuur. De verse ingrediënten, kookmaterialen staan klaar. De recepten getest op het houtvuur en natuurlijk voorgeproefd. De drankjes in de ijsbakken, de tafel gedekt. Klaar om de gasten te ontvangen. Lekker buiten bezig zijn. Dat samen met een leuke groep vrienden, familie of een team van collega’s maakt het compleet. Het is mooi om ieders kwaliteiten te benutten, samen iets moois creëren en te zien dat iedereen om je heen geniet. Daar krijg ik positieve energie van.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS