Nomineer Hier!

VDE Financieel Advies

Waarom VDE?
“Nou, omdat wij gewoon goed advies geven bij ons op kantoor óf gewoon bij u thuis”

VDE heeft als financieel adviesbureau een ruime staat van dienst. Al meer dan 50 jaar staan wij voor onze klanten klaar waarbij persoonlijk contact ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten, dat is in al die jaren nooit veranderd en dat willen we graag zo houden.

Hypotheek & Geld
Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden.

Verzekeringsadvies
VDE biedt u een ruim aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen. Zo kunt u precies kiezen wat bij u past. Alle verzekeringen bieden uitstekende dekkingen en worden goed gewaardeerd.

RegioBank. Uw bank dichtbij.
Wij zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank. Ook voor een betaal- en/of spaarrekening van de RegioBank bent u bij ons van harte welkom.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS