Fietsgemak Meulendijks

ietsgemak Meulendijks is gevestigd aan de Postelstraat 36 in Someren. Midden in het centrum van Someren begon de huidige eigenaar Paul samen met zijn broer Ronald in 1996 een winkel van 200 m2. In de loop der jaren werd dit gestaag uitgebreid tot zo’n 400 m2 fietsen, accessoires en onderdelen. Ook onze ruim opgezette werkplaats bevindt zich hier.

Fietsgemak Meulendijks biedt een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie! Wij van Fietsgemak Meulendijks houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkel een selectie fietsen die garant staat voor pure kwaliteit.

Voor iedereen een fiets
In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: van allround fietsen tot hybride modellen, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

Altijd de beste service
Een echte specialist geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Fietsgemak Meulendijks garandeert u daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, zijn er altijd 2 gratis servicebeurten bij een nieuwe fiets, komen we uw fiets gratis aan huis ophalen en brengen bij reparatie, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig. Onze leus is niet voor niets: Fietsgemak Meulendijks …….voor onbezorgd fietsen!

Onze A-merken
Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS