OVS-Cadeaubonnen

OVS wil graag iets doen om de ondernemers in Someren een hart onder de riem te steken, zeker in deze bizarre tijden. 

Daarom kan iedereen (ook ondernemers die niet bij de OVS zijn aangesloten) OVS-cadeaubonnen kopen. Leuk als relatiegeschenk of om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

De OVS-cadeaubonnen zijn te bestellen in bedragen van € 5,- en € 10,-. De bonnen hebben geen vervaldatum, zodat deze altijd inwisselbaar zijn bij onze OVS-aangesloten ondernemers (www.ovs.nl/ledenlijst).

Meer informatie of direct een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via info@ovs.nl.

Informatie voor OVS-leden

 1. Er zit geen einddatum aan de geldigheid van de OVS-bonnen. Ook bonnen uit 2015, 2016, 2017 en 2018 kunnen altijd ingenomen worden.
 2. Ontvangen OVS-bonnen kunnen worden verzonden naar:
  Ondernemersvereniging Someren
  Postbus 88
  5710 AB SOMEREN

  De OVS-Bonnen mogen tevens ingeleverd worden bij METNatalia, Ambtelijk secretariaat OVS.
  Adres: De Meer 1, 5711 XC SOMEREN

  Wij verzoeken je graag de juiste tenaamstelling en het IBAN-nummer bij de ingeleverde bonnen te vermelden. Je ontvangt binnen enkele dagen een ontvangstbevestiging per mail inclusief overzicht van alle nummers m.b.t. de ingeleverde bonnen. Onze penningmeester zal het verschuldigde bedrag naar je overmaken.
 3. Er zijn geen kosten verbonden aan het innemen van de bonnen.

Vragen? Neem contact met ons op via info@ovs.nl

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS