Het bestuur

Moniek Peeters

Voorzitter

Sinds 10 mei 2017 ben ik voorzitter van deze mooie ondernemersvereniging. Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen. Onderneem ik initiatieven, coördineer deze en voer bestuurswerkzaamheden uit. Daarnaast ben ik de vertegenwoordiging van de organisatie naar binnen en buiten. Deze werkzaamheden voer ik met veel enthousiasme uit! In het dagelijks leven ben ik advocaat/eigenaar bij Sumrin advocaten.

E-mail: voorzitter@ovs.nl
Telnr: 06-57870999

Ilona Timmermans-van Roosmalen

Vice-voorzitter

Sinds februari 2018 heb ik de eer om vice-voorzitter te zijn van deze vereniging. In deze bestuursfunctie wil ik graag mijn bijdrage leveren aan deze vereniging. Verder ben ik in het dagelijkse leven Adviseur Private Banking bij de Rabobank. In deze hoedanigheid zit ik bij ondernemers aan tafel om hun financiële privé zaken te regelen.

E-mail: vice-voorzitter@ovs.nl
Telnr: 06-10375656

Marcel Looijmans

Penningmeester

Sinds 2015 mag ik vice-voorzitter zijn van deze mooie vereniging en sinds 2019 probeer ik mijn steentje bij te dragen als penningmeester en bestuurslid. In het dagelijkse leven ben ik directeur/eigenaar van Houthandel Looijmans B.V. en Venlo Hout B.V., samen wellicht beter bekend onder de Onthoutons! groep.

E-mail: penningmeester@ovs.nl
Telnr: 06-55811320

Pieter Janssen

Secretaris

Tijdens de ALV van mei 2014 ben ik in het bestuur van de OVS gekozen waarna ik later de functie van secretaris op me genomen heb (ondersteund door een ambtelijk secretariaat). In het dagelijks leven ben ik fiscalist/relatiebeheer bij Accorde Accountants en Belastingadviseurs.

E-mail: secretaris@ovs.nl
Telnr: 06-51288581

Jamie van Bussel

Bestuurslid

Mijn naam is Jamie van Bussel. Sinds 2019 zit ik in de werkgroep PR, en ben ik samen met Annebet en Marita verantwoordelijk voor de (social) media-activiteiten voor de OVS. Ook in de werkgroep Jonge Ondernemers ben ik actief.
Door de OVS te ondersteunen hoop ik de OVS zoveel mogelijk vooruit te helpen en ook andere ondernemers te motiveren om mee te helpen.
Naast de activiteiten bij OVS ben ik dagelijks te vinden bij Thijssen Sport, waar ik tevens eigenaar van ben sinds 2018.

E-Mail: jamie@thijssensport.nl
Telnr: 06-81558306

Jolanda Vendrig

Bestuurslid

Vanaf 2008 zit ik in de werkgroep activiteiten, en mag ik samen met een leuke club mensen o.a. de OVS dag , bedrijfsbezoeken en alles wat er nog meer te organiseren valt regelen.
Het is iedere keer weer een uitdaging om dit tot een geslaagde dag of avond te brengen. In het dagelijks leven werk ik op kantoor bij ons eigen bedrijf Vendrig Transport.

E-mail: jolanda@famvendrig.nl
Telnr: 06-51630835

Mathie Reinders-Geers

Bestuurslid

Sinds juli 2017 ben ik opnieuw actief voor deze mooie vereniging, zowel in het bestuur als in de werkgroep eindejaarsactie.
Door mijn betrokkenheid probeer ik onder andere ondernemers te motiveren om samen te werken.
In mijn dagelijks leven adviseer en boek ik mooie vakanties voor iedereen zowel zakelijke reizen als privé reizen bij D-reizen Someren.

E-mail: mathie.reinders@d-reizen.nl
Telnr: 06-31644531

Natalia van Houts

Ambtelijk Secretariaat

Vanaf 1 mei 2021 ben ik gestart als Ambtelijk Secretaresse bij de OVS. Ik ben ontzettend enthousiast over het feit dat ik werd gevraagd voor deze secretariële functie en heb deze mooie kans uiteraard met beide handen aangepakt.

Als jong zelfstandig ondernemer ben ik woonachtig in de gemeente Someren. In oktober 2020 ben ik gestart met mijn onderneming METNatalia en werk ik als professional op het gebied van Management Support voor verschillende opdrachtgevers.

E-mail: info@ovs.nl
Telnr: 06-57045359

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS