Het bestuur

Moniek Peeters

Voorzitter

Sinds 10 mei 2017 ben ik voorzitter van deze mooie ondernemersvereniging. Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen. Onderneem ik initiatieven, coördineer deze en voer bestuurswerkzaamheden uit. Daarnaast ben ik de vertegenwoordiging van de organisatie naar binnen en buiten. Deze werkzaamheden voer ik met veel enthousiasme uit! In het dagelijks leven ben ik advocaat/eigenaar bij Sumrin advocaten.

E-mail: voorzitter@ovs.nl
Telnr: 06-57870999

Marcel Looijmans

Vice Voorzitter

Sinds 2015 mag ik vice-voorzitter zijn van deze mooie vereniging. Ik probeer mijn steentje bij te dragen daar waar past. In het dagelijkse leven ben ik directeur/eigenaar van Houthandel Looijmans B.V. en Venlo Hout B.V., samen wellicht beter bekend onder de Onthoutons! groep.

E-mail: vice-voorzitter@ovs.nl
Telnr: 06-55811320

Pieter Janssen

Secretaris

Tijdens de ALV van mei 2014 ben ik in het bestuur van de OVS gekozen waarna ik later de functie van secretaris op me genomen heb (ondersteund door een ambtelijk secretariaat). In het dagelijks leven ben ik fiscalist/relatiebeheer bij Accorde Accountants en Belastingadviseurs.

E-mail: secretaris@ovs.nl
Telnr: 06-51288581

Harrie Welten

Bestuurslid

Als bestuur en werkgroep lid ben ik al enkele jaren actief voor deze mooie club van ondernemers, ik probeer dan ook waar nodig de vereniging te ondersteunen met name op het gebied van detailhandel/winkelgebied, recreatie en horeca. Dagelijks actief als directeur/eigenaar van Jumbo Welten en RSC Het Keelven BV.

E-Mail: harrie.welten@jumbo.com
Telnr: 06-12617356

Hafid el Boughlali

Bestuurslid

Ik heb het genoegen nu ruim een jaar deel te mogen uitmaken van een fantastische ondernemersvereniging. Samen met Annebet Haerkens verzorgen wij de PR binnen onze vereniging. Enkele taken die wij voor onze rekening nemen zijn onder andere het verzorgen van de OVS update, verslaglegging van de diverse activiteiten en het actualiseren van de OVS website.
Mijn bestuursfunctie vervul ik naast mijn baan als Accountmanager Bedrijven bij de Rabobank.

E-mail: hafid.el.boughlali@rabobank.nl
Telnr: 06-17307783

Jolanda Vendrig

Bestuurslid

Vanaf 2008 zit ik in de werkgroep activiteiten, en mag ik samen met een leuke club mensen o.a. de OVS dag , bedrijfsbezoeken en alles wat er nog meer te organiseren valt regelen.
Het is iedere keer weer een uitdaging om dit tot een geslaagde dag of avond te brengen. In het dagelijks leven werk ik op kantoor bij ons eigen bedrijf Vendrig Transport.

E-mail: jolanda@famvendrig.nl
Telnr: 06-51630835

Mathie Reinders-Geers

Bestuurslid

Sinds juli 2017 ben ik opnieuw actief voor deze mooie vereniging, zowel in het bestuur als in de werkgroep eindejaarsactie.
Door mijn betrokkenheid probeer ik onder andere ondernemers te motiveren om samen te werken.
In mijn dagelijks leven adviseer en boek ik mooie vakanties voor iedereen zowel zakelijke reizen als privé reizen bij D-reizen Someren.

E-mail: mathie.reinders@d-reizen.nl
Telnr: 06-31644531

Annemieke Broos-Crooijmans

Ambtelijk Secretariaat

Vanaf januari 2001 verzorg ik het ambtelijk secretariaat van de vereniging. Zowel het bestuur als de diverse werkgroepen ondersteun ik waar nodig. Daarnaast help ik mee bij de organisatie van diverse activiteiten.

E-mail: info@ovs.nl
Telnr: 0493-496321

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS