Het bestuur

Moniek Peeters

Voorzitter

Sinds 10 mei 2017 ben ik voorzitter van deze mooie ondernemersvereniging. Als voorzitter leid ik de bestuursvergaderingen. Onderneem ik initiatieven, coördineer deze en voer bestuurswerkzaamheden uit. Daarnaast ben ik de vertegenwoordiging van de organisatie naar binnen en buiten. Deze werkzaamheden voer ik met veel enthousiasme uit! In het dagelijks leven ben ik advocaat/eigenaar bij Sumrin advocaten.

E-mail: voorzitter@ovs.nl
Telnr: 06-57870999

Ilona Timmermans-van Roosmalen

Secretaris

E-mail: secretaris@ovs.nl
Telnr: 06-10375656

Jeroen Bos

Penningmeester

E-mail: penningmeester@ovs.nl
Telnr:

Jamie van Bussel

Bestuurslid

Mijn naam is Jamie van Bussel. Sinds 2019 zit ik in de werkgroep PR, en ben ik samen met Annebet en Marita verantwoordelijk voor de (social) media-activiteiten voor de OVS. Ook in de werkgroep Jonge Ondernemers ben ik actief.
Door de OVS te ondersteunen hoop ik de OVS zoveel mogelijk vooruit te helpen en ook andere ondernemers te motiveren om mee te helpen.
Naast de activiteiten bij OVS ben ik dagelijks te vinden bij Thijssen Sport, waar ik tevens eigenaar van ben sinds 2018.

E-Mail: jamie@thijssensport.nl
Telnr: 06-81558306

Jolanda Vendrig

Bestuurslid

Vanaf 2008 zit ik in de werkgroep activiteiten, en mag ik samen met een leuke club mensen o.a. de OVS dag , bedrijfsbezoeken en alles wat er nog meer te organiseren valt regelen.
Het is iedere keer weer een uitdaging om dit tot een geslaagde dag of avond te brengen. In het dagelijks leven werk ik op kantoor bij ons eigen bedrijf Vendrig Transport.

E-mail: jolanda@famvendrig.nl
Telnr: 06-51630835

Judith van der Weerden

Bestuurslid

Natalia van Houts

Ambtelijk Secretariaat

Vanaf 1 mei 2021 ben ik gestart als Ambtelijk Secretaresse bij de OVS. Ik ben ontzettend enthousiast over het feit dat ik werd gevraagd voor deze secretariële functie en heb deze mooie kans uiteraard met beide handen aangepakt.

Als jong zelfstandig ondernemer ben ik woonachtig in de gemeente Someren. In oktober 2020 ben ik gestart met mijn onderneming METNatalia en werk ik als professional op het gebied van Management Support voor verschillende opdrachtgevers.

Naast METNatalia ben ik gestart met een nieuwe onderneming, Emender Consultancy.

E-mail: info@ovs.nl
Telnr: 06-57045359

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS