Over de OVS

Wij zijn de Ondernemers Vereniging Someren, trots op ons dorp en natuurlijk ook op onze ondernemers. We trachten de belangen van alle deelnemende bedrijven zo goed mogelijk te behartigen. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, iedereen is welkom. Samen staan we sterk en samen hebben we iets te vertellen! Wij dagen onze leden daarom uit om ook zelf actief te zijn en input te geven van datgene dat zij belangrijk vinden.

De OVS heeft een aantal belangrijke doelstellingen:

– Het (in een aangename sfeer) bevorderen van onderlinge en externe zakelijke contacten. Onbekend maakt onbemind. Daarom willen wij als ondernemersvereniging al onze leden een zo goed mogelijk platform bieden om hun bedrijf te profileren. Zodat ze hun netwerk kunnen uitbreiden en elkaar ‘business’ gunnen.
– Het communiceren met overheden en instanties inzake gemeenschappelijke belangen.

Naast deze doelstellingen hebben wij een periodiek overleg met de gemeente Someren (burgemeester en wethouders) en met de ondernemersverenigingen uit Asten en Deurne. Dit economisch ondernemersplatform is bedoeld om te klankborden, nieuwe initiatieven te stimuleren en prioriteiten te stellen om zo het ondernemersklimaat te optimaliseren.

De OVS heeft diverse werkgroepen met ieder hun eigen taken. De werkgroepen zijn:

Werkgroep Detail/winkelgebied;
Werkgroep Eindejaarsactie;
Werkgroep Activiteiten;
Werkgroep PR;
Werkgroep Bedrijven(terreinen);
Werkgroep Jonge Ondernemers;
Werkgroep Ondernemer van het Jaar;

Voor iedere (aspirant) Somerense ondernemer geldt: ” OVS: samen sterk, ook in uw belang!

Geïnteresseerd in de OVS? De contributie bedraagt in 2023: € 130,- excl. BTW. De contributie wordt jaarlijks geïndexeerd met 2,5%.

Wil je lid worden? Klik dan hier.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS