Werkgroep Eindejaarsactie

De werkgroep Eindejaarsactie verzorgt op het einde van het jaar een speciale actie! Bij de eindejaarsactie maken consumenten kans op prijzen door te shoppen bij de deelnemende OVS leden.Prijzen worden beschikbaar gesteld door de winkeliers en door OVS leden uit diverse branches van detail, horeca tot dienstverlening.

Hoe werkt het? Bij aankoop in een van de deelnemende winkels krijgt de consument een stempel op de kassabon. Consumenten kunnen hun naam en telefoonnummer op de achterzijde van de kassabon noteren en de kassabon in de daarvoor bestemde tonnen deponeren. Er zijn drie reguliere trekkingen en één hoofdprijstrekking. Alle prijswinnaars worden telefonisch geïnformeerd.

De werkgroep Eindejaarsactie bestaat uit de volgende leden:

De taken binnen deze werkgroep worden opgepakt door de werkgroepen Centrum, Activiteiten en PR.

Inzet van leden is altijd welkom in deze werkgroep. Heb je tips of je wil deelnemen in deze werkgroep? Laat dit dan weten via info@ovs.nl.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS