Werkgroep Ondernemer van het Jaar

Werkgroep Ondernemer van het Jaar

Iedere drie jaar organiseert OVS de verkiezing van de Somerense Ondernemer van het Jaar. Ovs leden kunnen op een 3tal momenten bedrijven nomineren. Na een campagne periode waarin publiek en vakjury hun stm kunnen uitbrengen is er een feestelijke finaleavond waar de drie genomineerden zich presenteren en uiteindelijk de ondernemer van het jaar gekozen wordt.

Voorwaarden voor aanmelden kandidaat
De onderneming dient gevestigd te zijn in Someren en dient op het moment van aanmelding minimaal 2 jaar actief te zijn. Kandidaten kunnen werkzaam zijn in de groot- en detailhandel, industrie, dienstverlening, horeca en agrarische sector. Enkele criteria: Innovatief, goed voor personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociaal gezicht.

De werkgroep Ondernemer van het Jaar bestaat uit de volgende leden:

Ilona Timmermans (vertegenwoordigd in het bestuur)
Jolanda Vendrig (vertegenwoordigd in het bestuur)
Frank Meeuws (voorzitter vakjury)
Peggy Meeuws
Gerrit Verhees

Inzet van leden is altijd welkom in deze werkgroep. Heb je tips of je wil deelnemen in deze werkgroep? Laat dit dan weten via OVHJ@ovs.nl.

 

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS