Slangen Service Span Someren BV

Slangen Service Span Someren BV is importeur van hydraulische en industriële slangen en toebehoren.
De firma is gestart in 1986 als kleine zelfstandige onderneming, toegespitst op de lokale markt. Ondertussen is Slangen Service Span Someren BV uitgegroeid tot een actieve partner op de hydraulische en industriële markt, en leveren wij onze producten vanuit onze vestigingsplaats Someren, naar diverse klanten in het hele land.
Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij al sinds het jaar 2000 gecertificeerd zijn volgens ISO 9001.

Ons assortiment is zeer divers. Zowel het leveren van hydraulische en industriële slangen en componenten, alsmede volledig naar uw wens vervaardigde slangassemblages zijn sterke punten van Slangen Service Span Someren BV.

U wilt producten die altijd goed werken. Daarom staan service, garantie en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. De meeste producten zijn altijd op voorraad, waardoor levering vrijwel direct kan plaatsvinden. En bij storingen staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, samen met partners die mobiele hydrauliekservice verlenen.

Ondernemers Vereniging Someren

De OVS is een vereniging vóór en dóór ondernemers, waarin ruim 200 Somerense ondernemers een klankbord hebben naar elkaar, maar ook naar bijvoorbeeld overheidsinstanties en andere instellingen die een ondernemer regelmatig op zijn/haar pad tegenkomt.

Meer over de OVS